PHNP5FpeBTz2bAqvLTfG
Идеи с метални рингове за декорация

Идеи с метални рингове за декорация

25 ноември 2022
  • Сподели:

Металните рингове са добра основа за изработка на декорации на дома през всеки сезон. Оказва се, че не само Коледата е сезона на венците. Те могат да присъстват с различни аксесоари през всеки един сезон и да се трансформират спрямо моментното ни вдъхновение. Освен в дома те могат да бъдат и част от празничната ни парти украса: за рожден ден, юбилей, сватба, кръщене.
Всеки любител на ръчното творчество с часове се е заглеждал по невероятните модели показани в Pinterest. Признавам си- аз също! Често тези красоти изглеждат нереални, като за снимка и съм се чудила аз дали бих справила с такава декорация. Оказа се, че нещата се случват и тук ще можете да видите два декорирани от мен ринга: единият в бохо стил, а другият като празнична украса в розово.

За ринга в бохо стил използвахме така актуалната в момента пампаска трева. Тя е пухкава и с много ефектна визия.По- късите стръкчета се захващат лесно за металния ринг.

За "розовия" ринг използвах малко кристален тюл, останал ми от друг проект и изкуствени цветя в розовата гама.

И в основата на всичко това е нашият метален ринг с диаметър ф50 см боядисан в златно. 

Ако всичко това ви е вдъхновило и искате да изработите украса и за вашият дом или повод може да поръчате ринг: Метален ринг за венец - Парти декорации от метал (domdecorbyps.com)

Успех в творенето!

Ваша Геновева