PHNP5FpeBTz2bAqvLTfG

Доставка

Обработка на поръчки и срокове за изпращане

След като получим заявка, в рамките на работния ден ще се свържем с Вас за потвърждаване на поръчката. Поръчки се изпращат само след направено потвърждение от клиента.

При поръчка на налични продукти до 14.00 часа, същите се изпращат по куриер още същият ден. Поръчки получени след 14 часа ще се обработват на следващият работен ден. 

Поръчки получени в събота и неделя се обработват в понеделник.

При поръчки на неналични стоки срокът за изработка е от три до десет работни дни.

Продукти, които се произвеждат по поръчка на клиента и са на по- голяма единична стойност от 100 лв. е нужно да бъде преведен аванс в размер на 50%. Срокът за  изработка  се договаря допълнително и започва да тече от деня следващ деня на получаването на аванса.

Доставка

Доставката е за сметка на клиента.

Куриерските фирми, с които работим са Еконт, Спиди и Транспрес /за обемни поръчки/. При потвърждаване на поръчката с клиента ще бъде уговорено куриерската фирма, с която желае да бъде извършена доставката, като се има в предвид, че някои фирми имат ограничение в размера на пратките.

Не носим отговорност за забавена доставка по вина на куриерската фирма.

При поръчка на продукти с място на доставка до 30 км от Слънчев бряг може да се заяви и фирмен транспорт срещу допълнително заплащане.

Плащане 

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на продуктите. Авансовите плащания се извършват по банкова сметка.

При възникнали въпроси винаги може да се обърнете към нас на телефон  /Viber/ 0886022717.